Så tacksam - vilken härlig helg!

Hejsan!
Denna helg har spenderats i Stockholm med mannen. Jag fick bla i present i höstas när jag fyllde 50 år en helg i Stockholm och att gå och se Hybris med Pernilla Wahlgren.  Vi har bott på Villa Källhagen på Djurgården, det ligger så fint vid vattnet och är ett fräscht och mysigt hotell.
 
Efter att vi kört upp till Stockholm och parkerat borta vid garnisonen gick vi in till Östermalm och började dagen med lunch.
 
 
 
Hungriga hoppade vi in på den asiatiska kedjan PONG och deras buffè, så god mat och mycket att välja på. Avslutade maten med en mjukglass från deras egna maskin, så gott med chokladsås till.
 
 
Rent, snyggt, fin inredning och bra service, kan varmt rekomenderas.
 
Sen gick vi ett par timmar på stan, var på ZARA och hittade en fin kofta som fick följa med hem, sen en tur genom den nyrenoverade Östemalmshallen, saluhallar är så härliga att gå i med allt gott... avslutade med ett besök på Åhlens leksaksavdelning för att köpa paket till en liten 1-åring som vi skulle besöka på söndagen innan vi for hemåt.
Sen åkte vi ut till Villa Källhaggen och checkade in och tog det lugnt på rummet tills det var dags att ta en taxi till Lilla cirkus för att se showen.
 
 
 
Två timmar av skratt så roligt 😊 har ni möjlighet att se den, gör det....
Vi tog sen och gick hem till hotellet på kvällen, väldigt skönt men dimmig promenad på 30 minuter. Blev ca 15 000 steg under dagens promenerande.
Somnade gott sen!
 
Efter frukost åkte vi och hälsade på mannens lillasyster,man och lilla flicka och tittade på deras nya lägenhet på Södermalm, vi passade också på att fira den lilla flickan som fyller 1 år i april, en mysig stund.
Därefter åkte vi till ZETAS trädgård innan vi for hemåt.
 
 
 
Så fint och härlig miljö där. Förra året när vi varit på båtmässan stannade vi där och köpte då sättpotatis där som var så god efter skörden. Hade velat ha liknande igen men tyvärr skulle de inte komma in förrän vecka 12, så det blev några av ZETAS egna fröer istället.
 
 
 Dags att börja förså tomaterna...
En härlig helg med mannen som gett mycket god energi, så mysigt att göra saker tillsammans. Nu är jag redo för en ny jobbvecka...
Må så gott, kram Agneta



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mellanhemochhav.blogg.se

En livsstilsblogg med extra allt av vårt liv mellan hem och hav där allt från träning, bakning, inredning, mode, recept, matlagning, trädgård och livet i stan och på landet förhoppningsvis kommer att inspireras:)

RSS 2.0